Pregled svih tečajeva engleskog jezika za tinejdžere

1. TEEN TEČAJEVI

Tečajevi engleskog jezika za tinejdžere Teen 1 – 5 nastavljaju se na tečajeve za djecu. Gradivom, temama i metodičkim pristupom prilagođeni su đacima viših razreda osnovne škole i đacima srednjoškolske dobi te ih vode do pripremnih tečajeva za međunarodno priznate ispite: FCE, CAE, CPE.

Teen 1 – 5 tečajevi postoje u varijanti 2×1 sati tjedno ili 1×2 sata tjedno.

Tečaj Dob polaznika CEF* Sati tjedno Sati godišnje
TEEN 1 8. osnovne, I srednje ( djeca koja nastavljaju iz Kids tečajeva, ali trebaju dodatnu godinu učenja ) B1.1 2×1 ili 1×2 70
TEEN 2 8. osnovne, I srednje B1.2 2×1 ili 1×2 70
TEEN 3 I,II srednje B1 2×1 ili 1×2 70
TEEN 4 II, III, IV srednje, I god. fakulteta B2.1 2×1 ili 1×2 70
TEEN 5 III, IV srednje, I god fakulteta ( djeca koja su odlučila pohađati napredni tečaj općeg jezika umjesto priprema za međunarodni ispit, FCE ) B2.2 2×1 ili 1×2 70

* Razina po CEF-u ( Common European Framework )

 

Tečajevi engleskog jezika za tinejdžere koji nisu pohađali naše tečajeve za djecu ( Kids ) i nemaju razinu znanja potrebnu za pristup Teen 2 – 4 tečajevima ili imaju problema s engleskim u školi, a uključuju se nakon što im se testiranjem odredi odgovarajući stupanj.

Za tinejdžere s predznanjem organiziramo besplatno testiranje.

 

2. KONVERZACIJSKI TEČAJEVI

Želite li upisati konverzacijski tečaj, a niste sigurni koja je Vaša razina znanja prema CEF-u, možete se besplatno testirati.

Cilj konverzacijskih tečajeva je razvijanje praktičnih konverzacijskih vještina iz engleskog jezika te stjecanje bogatijeg rječnika. Konverzacijski tečajevi engleskog jezika namijenjeni su svima koji žele usavršiti svoje konverzacijske vještine te steći bogatiji rječnik.

Tečaj Dob polaznika CEF* Sati tjedno Sati godišnje

CONVERSATION odrasli i tinejdžeri 1×2 30